Mere Info: http://musikhusetaarhus.dk/arrangementer/benjamin-koppels-jazz-galla/

Benjamin Koppel og en række af Danmarks bedste sangerinder fejrer Aretha Franklins 75 års fødselsdag med en forrygende koncert i Musikhuset Aarhus.

Den levende legende Aretha Franklin, har med udødelige klassikere som ”(You make me feel like) A Natural Woman”, ”Think”, ”Chain of Fools” og ”Respect” bevæget og begejstret fans verden over – fra Barack Obama til vores egen Benjamin Koppel – gennem de sidste seks årtier.

I marts 2017 fylder the Queen of Soul 75 år, og det fejrer Benjamin Koppel Jazz Galla med en koncertturné, der byder på alle de største hits med Aretha Franklin i gennemswingende og jazzede udgaver, sunget af nogle af Danmarks dygtigste sangerinder Maria Montell, Marie Carmen Koppel og Karen Mukupa.

Aretha Franklins sange sender publikum på følelsesmæssige rutsjebaneture af de helt store; fra gåsehudsfremkaldende inderlighed til opløftende feststemning. Aretha Franklins gennemslagskraft og medrivende sange er med andre ord ikke til at komme uden om.

Siden Jazz Gallaens første koncert under Summer Jazz 2013, har ensemblet turneret Danmark for fulde og begejstrede huse – til september fejrer holdet Aretha Franklins 75 års fødselsdag med udvalgte koncerter i 2017. På scenen får solisterne musikalsk opbakning af saxofonist og kapelmester Benjamin Koppel, der til lejligheden samler et hold af fremragende og anerkendte danske jazzmusikere.

Benjamin Koppel Jazz Galla har gang på gang formået at omarrangere og nyfortolke populære klassikere med et jazzet twist – denne gang bliver ingen undtagelse.

Facebook Comments

Share

JazzGalla