Benjamin Koppel Jazz Galla - Tribute to Whitney
Benjamin Koppel Jazz Galla – Tribute to Whitney
November 9, 2019
8:15 pm
Klampenborg
Bellevue Teatret

Efter en række fantastiske shows forsætter Benjamin Koppel Jazz Galla med at hylde endnu en superstjerne nemlig Whitney Houston ved en forrygende og festlig koncert denne gang i smukke omgivelser på Bellevue Teatret.

Med udødelige klassikere som How Will I Know, I Will Always Love You og I Wanna Dance With Somebody, har Whitney der desværre døde i 2012 efterladt os med en sangskat der stadig er blandt de mest spillede og elskede. Benjamin Koppel har inviteret de 4 vidunderlige sangerinder Kaya Brüel, Marie Carmen Koppel, Xenia Lach-Nielsen & Camille Jones og sammen fortolker de alle de store ballader, power hits og mest opløftende popsang i nye jazzede arrangementer.

Siden Jazz Gallas første koncert under Summer Jazz 2013, har ensemblet turneret Danmark for fulde og begejstrede huse. På scenen får solisterne musikalsk opbakning af saxofonist og kapelmester Benjamin Koppel, der står i spidsen af et hold af fremragende og anerkendte danske jazzmusikere. Gang på gang har Jazz Galla formået at omarrangere, fortolke og forny populære klassikere med et jazzet twist, ved en række forskellige shows – denne gang bliver ingen undtagelse