Bobo Moreno “Song Passions” @ Sankt Jakobs Kirke (Copenhagen Jazzfestival)
July 10, 2019
4:00 pm
Copenhagen
Sankt Jakobs Kirke

Bobo Moreno “Song Passions” i Sankt Jakobs Kirke (Copenhagen Jazzfestival)

Sanger Bobo Moreno og basunist/arrangør Steen Hansen har samlet en usædvanlig besætning med en helt unik klang. Sammen giver de nye bud på nogle af de sange fra jazz og pop der hører til i kategorien “Uopslidelig” – numre af Thad Jones, Burt Bacharach, Ray Charles, Stevie Wonder, Rod Stewart og Lennon/McCartney.


Siden slutningen af 1980’erne, har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste!
For dét der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme.

Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows. Man har endda kunne både høre og se ham i et enkelt afsnit af DR’s Krøniken! Han kan desuden skrive ‘Kongelig Hofleverandør’ på visitkortet, efter en TV transmitteret optræden på Christiansborg, i forbindelse med kronprinsebrylluppet.

Bobo Moreno Song Passions er:

Bobo Moreno – vokal, Dorthe Zielke – trompet, Steen Hansen – trombone, Søren Bebe – piano, Kasper Tagel – bas, Lisbeth Diers – percussion

Dørene åbner kl. 15.00 – Koncert kl. 16.00