cæcilie norby
Cæcilie Norby ”Summer Grooves” // CPH Jazz 2019
July 5, 2019
7:00 pm
Copenhagen
Karens Minde Kulturhus

Cæcilie Norby er kendt og beundret i ind-og udland for hendes fantastiske alsidige stemme og musikalitet. En vokalist i særklasse, som har sunget og spillet side om side med nogle af de største vokal jazzstjerner såsom Kurt Elling og Dianne Reeves.

Igennem hendes karriere, som spænder over 25 år, har Cæcilie Norby fortolket og bevæget sig indenfor et musikalsk univers, som er influeret af alt det gode i musikken – fra klassisk over rock, pop til jazz og blues mm. – altid fremført med en integritet, som er hendes helt egen.

Ved aftenens koncert på Karens Minde Kulturhus i den stemningsfulde Pavillion inviteres publikum ind i et soul-fuldt univers, hvor Cæcilie og trio vil komme med deres bud på hvordan ”Summer Grooves” lyder og føler…. lidt soul, lidt funk og lidt groove. Det bliver magisk!

Om aftenens koncert fortæller Cæcilie Norby ”Jeg betragter Jazz som en musikgenre som formår at fusionere forskellige stemninger og stilarter på en helt unik måde. Musik er et talerør for hvad der rør sig i et menneske, og hvad der forbinder os. Vi kender alle til længsel, kærlighed, passion og groove. Med dette for øje fik jeg lyst til at dedikere denne koncert til ”Summer Grooves”- en stemning som vi alle kommer i, når naturen er i flor, og sanserne er lidt skarpere. Træd ind i mit univers af ”Summer Grooves.”

Line-up:
Cæcilie Norby, vokal
Lars Danielsson, bass/cello
Søren Bebe, Keys
Snorre Kirk, trommer

Dørene åbner kl. 18.00 // koncert kl. 19.00

Entré: 220 kr. (+ gebyr)
Medlem (–> www.kmkulturhus.dk/bliv-medlem/): 200 kr. (+ gebyr)

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2019