Søren Bebe – Solo klaver & electronica @ Eliaskirken
February 18, 2017

FREDAGS-KIRKEN
Fredag 8. december 2017, 19:00 – 23:00. Koncert: 20.00 – 21.00

Fredagskirken – Natkirken på Vesterbro Torv slår hver fredag dørene op til en aften, hvor alle sanser kommer i spil gennem “Ord & Oplevelser”. Fx interaktive kunstinstallationer som fortolker og reformulerer noget af kirkens teologiske arvegods. Kunstnere, forfattere og musikere som optræder i Fredagskirkens særlige rum, og som selv er med til at skabe en anderledes Natkirke med plads til refleksion.

Søren Bebe – Solo klaver & electronica
Søren Bebe er jazz pianist og komponist med en forkærlighed for elektroniske og ambiente lydlandskaber.
Der er lagt op til en aften med klavermusik i den afdæmpede og lyriske ende af jazzen, hvor Elias Kirkens smukt klingende akustiske flygel møder computerens elektroniske univers og ny sød musik opstår.

Søren Bebe har som pianist turneret i det meste af verden fra Japan til Island og fra Brasilien til USA og har udgivet et hav af anmelderroste albums med egne projekter.
Seneste udspil er “Home” fra 2016 med Søren Bebe Trio hvor anmelderne blandt andet skriver:
“”Home” er et uhyre vellykket, sanseligt og sensitivt udspil af international klasse. (5 Stjerner)” GAFFA
“Det er jazzy mindfulness. Lyden er vanvittig god. Musikken følger med. Det er ro til sjælen. Det er musik med et helende perspektiv. Smukt.” JazzNyt

Søren Bebe debuterede fra Det Jyske Musikkonservatoriums rytmiske solistklasse i 2004 og har som komponist modtaget flere arbejdslegater, blandt andet fra Statens Kunstfond.
Han har også udgivet 3 albums med balletmusik og er manden bag YouTube kanalen BalletmusicDK, der med over 3 millioner views er en af de mest sete kanaler i verden med solo klaver musik:
https://www.youtube.com/balletmusicdk

http://www.sorenbebe.com/gratis-compilationalbum/ kan du downloade et gratis Søren Bebe compilation album med forskellige numre fra hans mange udgivelser.

Facebook: www.facebook.com/sorenbebemusic
Twitter: www.twitter.com/SorenBebe